O Nama

Bravarija sa dugogodišnjom tradicijom.

cenga

bogata historija

Kreiramo od 1986.

Bravarija “Čenga” je osnovana 1986 kao zanatska radionica i već preko tri decenije radi sa ciljem da svojim klijentima pruži profesionalne usluge i najbolji kvalitet. Iz ove obiteljske radionice izašli su mnogi kvalitetni proizvodi i uspješno završeni veliki i mali projekti. Godinama odgovaramo na izazove, stvaramo vrijednosti, uspostavljamo partnerstva ali i dugogodišnja prijateljstva. Trudimo se da uvijek budemo profesionalni, da se konstantno usavršavamo i ulažemo u nove tehnologije. Prateći trendove i radeći sa vrhunskim arhitektonskim firmama pomaže nam da odgovorimo na razne izazove i čini da naše iskustvo i inovativnost bude ono što nas odvaja od konkurencije.

 

Naši klijenti 

Naša partnerstva i zadovoljni klijenti su potvrda kvaliteta i predanosti kojom pristupamo u rješavanju svih vrsta izazova s kojima se susrećemo. Godinama radimo sa najboljim arhitektonskim i građevinskim firmama kako bi zajednički odgovorili na razne zahtjeve i potrebe klijenata.

Brendovi koje preferiramo

 

Garant visokog nivoa izrade i pouzdanost su vrijednosti koje njegujemo u svom radu oslanjajući se na provjeren kvalitet i dugogodišnje iskustvo naših dobavljača. Ako smo u mogućnosti da biramo, biramo najbolje.

Mali dom, ili velika kompanija, kontaktirajte nas.

 

Mi smo uvijek dostupni za naše klijente bez obzira da li se radi o konsultacijama ili posebnim zahtjevima, naše dugogodišnje iskustvo je garant uspjeha. Kontaktirajte nas putem email-a, društvenih mreža ili nas pozovite.

kontakt

Adresa

Sarajevskih gazija 60. 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

kontakt telefonI

Pratite nas na društvenim mrežama